Er dit barn har forstoppelse?

Barnet har forstoppelse ligesom voksne, og måske mere ofte, da de ikke kan lide at spise mad, der har masser af fiber – grøntsager og flere grøntsager. Børn med forstoppelse kan bruge de samme naturmedicin, som voksne, men i mindre mængder.

Du kan bruge disse retningslinjer for børn 3 og ældre. Børn bør have afføring hver dag. Det ville være bedst for dem at have mindst to, hvis de spiser tre måltider om dagen. Hvis dit barn er at have tre eller mindre afføring per uge, er det tid til at få bekymret og handle.

Hvis du bruger nogle naturlige retsmidler, og dit barn har stadig kun 3 eller færre afføringer om ugen, så er tid for dig at tage dit barn til at se en læge. Løbende forstoppelse kan afspejle en mere alvorlig tilstand, især hvis dit barn er at spise de fødevarer, der fremmer naturlig afføring.

Her er en liste over ting, du kan gøre for dit barn med forstoppelse. I virkeligheden, er disse anbefalinger også godt for dig hvis du har forstoppelse.

1. drikke mere vand – børn er meget aktiv og svede mere end en voksen i løbet af dagen og mister vand. Hvis kroppen har brug for vand vil det tage fra afføringen og gøre dem hårdt og vanskeligt at udvise.

2. Spis mere fiber – frugter og grøntsager er, hvor fibrene er. Ved hjælp af kunstige fibre og afførende produkter er ikke en god ide. Kroppen kan blive afhængige af disse produkter og miste sin tarm følsomme og kolon væg tone.

3. at have en afføring, når det er tid – Lær dine børn at gå på toilettet når de får lyst. En masse gange de vil sætte det ned, hvis de spiller eller gør noget de kan lide. At sætte det ud vil de-bevidstgøre tyktarmen og det vil ophøre med at give afføring signal efter en tid. Dette vil føre til forstoppelse.

4. Brug naturlige produkter, der fremmer afføring – der er mange frugter og grøntsager, der fremmer afføring. Bruge disse som snacks. I tilfælde hvor du bruger et naturligt middel, der er bitter, minde jeres barn, at det er medicin til at hjælpe dem med at gå på toilettet oftere.

Drikkevand

Har din forstoppet barn drikker mere vand hele dagen. Bruge destilleret vand. Minimere brugen af sodavand, te, og forsøde juice, da disse ikke vand. Spise frugt og grøntsager giver kroppen med destilleret vand, da de indeholder op til 70% vand. Drikke usødede frugt og grøntsagsjuice leverer vand og fremmer afføring.

Spise frugt og grøntsager

Det bedste tidspunkt at give dit barn frugt er i morgen. Fra den tid, de vågner op til er middagstid når kroppen afgiftende. Tunge fødevarer som kød, mælk, korn og æg hindrer den afgiftende proces. Frugter og deres safter fremskynde afgiftende og fremmer afføring, forudsat ingen proteiner eller kulhydrater er spist. En god morgenmad er simpelthen en tarm af frugt. Et glas juice kan også leveres.

Når i sæsonen brug en stor skål med vandmelon og cantaloupe skiver. Ellers brug et udvalg af årstidens frugter. Bruge frugter som et mellemmåltid mellem måltider. Men giv ikke frugter efter et måltid som ørken. Vente 2-3 timer efter et måltid før at give frugt. Dette hjælper fordøjelsen og fremmer afføring.

Grøntsager bør spises med hvert måltid ved middagstid og middag. Grønsager levere vand, fiber og en bred vifte af mineraler og vitaminer, der er nødvendige for god fordøjelse og kolon funktion.

For at gøre salat tilføje mere tiltalende for dit barn rosiner eller stykker af apple til det.

Ser til mine andre artikler om naturlige forstoppelse retsmidler. Bruge dem, som jeg diskuterer. Et barn, enhver plantelægemidler, der er brugt som en forstoppelse retsmidler bør anvendes på 1/3 listet beløbet for en voksen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.