Sådan oprettes et DIY Fireman Kostume

Hvis du leder efter et kostume, der både er omkostningseffektivt og unikt, kan du oprette et DIY-brandmandskostume til din lille. Du kan købe en brandmandsuniform eller mønstre en frakke efter at have set på billeder online. Oprettelse af din egen brandmandsuniform kræver lidt tid og kræfter. Du kan genbruge gamle materialer, såsom en kjoleskjorte. En brandmandsfrakke består af sort materiale, så sørg for at købe en lang nok skjorte og en klædelige sorte bukser. Det kan også være nødvendigt at bære tøj nedenunder, især hvis du deltager i en natfunktion.

Du kan oprette et DIY brandmandskostume ved at købe en sort skjorte fra en genbrugsbutik eller håndværksbutik eller ved at bruge pap til at oprette bukserne. Nogle mennesker laver dette kostume ud af gul gaffatape og pap. Men hvis du ikke har disse materialer, kan du blot købe et brandmand kostume. Du kan bruge gul gaffatape til at lave seler til de sorte bukser og derefter fastgøre dem med mere gaffatape eller stifter. Derefter krydses selerne i ryggen på kryds og tværs.

Hvis du leder efter et billigt kostume, kan du prøve at finde et fra en dollarbutik. Dollarbutikkens kostumesektion har normalt et udvalg af sorte hårde hatte. Hvis du ikke vil købe en, kan du male den sort. En anden mulighed er at købe en hård hat til brandmandens uniform. Du kan også skære strimler af sort stof og sy dem foran på bukserne. Endelig, hvis du leder efter et mere detaljeret DIY brandmandskostume, kan du købe en brandmands hårde hat fra dit lokale stormagasin.