Baby Cribs sikkerhedscheckliste

Tillykke! Du har fået en baby på vej!

Når din baby er ankommet, en af de vigtigste dele af dit nye liv sammen vil være at få en god nats søvn du i din seng, baby i et sikkert og behageligt krybbe. Først, kan du ønsker din nyfødte til at sove i en bassinet af din seng, hvilket gør det lidt lettere for amning moms, men har en krybbe klar når din baby kan rulle over.

Dit barn vil bruge mere tid i barnesengen end andre steder, så sikkerheden er af allerstørste betydning. Hvad gør en krybbe sikkert?

* Barer eller lameller af krybbe rækværket bør være mere end 2-3/8″ fra hinanden, tæt nok sammen til at forhindre, at din baby’s hoved glider gennem eller at sidde fast. Dette krybbe i loftet kan være en smuk antik, men det ikke opfylder sandsynligvis denne sikkerhedsstandard. Secondhand ældre barnesenge kan også have splinter eller blyholdig maling, samt lameller, der er alt for langt fra hinanden.

* Krybber med påklædningsdukke design langs skinnen kan se temmelig, men din baby’s arm eller hals kunne få fast i dem.

* Krybbe skal være robust. Dit barn vil sove i en krybbe, indtil det er tid til at flytte ind i en almindelig seng alderen mellem 2 og 3. Når shopping for en krybbe, give det en god ryste at se om det vakler eller rasler.

* Byggematerialer skal farves eller malet løvtræ såsom ahorn, aske, bøg eller eg. Brugen af ringere skov kan potentielt svække eller warp lameller. Nogle metal Krybber er også meget robust og sikker. Alle finish materialer skal være bly fri og giftfri.

* Sikkerhed, at dropsides skal være mindst 9″ over madrassen støtte når sænket. Når siden er rejst, skal toppen være mindst 26″ over støtten på sit laveste position. Du bør har ingen problemer stille og roligt at hæve og sænke sengeheste nemt med en hånd, da chancerne er du vil have en sovende baby i armene.

* Gør tingene lidt nemmere på ryggen ved at vælge en krybbe med en justerbar højde madras. En nyfødt kan hvile højere i krybbe, mens en baby, der kan sidde op behov en lavere madras, så han ikke kan klatre ud. Du kan ændre højden af de fleste madrasser ved blot at hæve eller sænke madras støtte.

* Tjekke hardwaren på krybbe for skarpe kanter eller point eller noget andet, der kan skade din baby.

* Madrassen skal passe stramt ind i barnesengen. Hvis du kan passe to fingre mellem siden af madrassen og barnesengen, er det for lille. Hold øje med Skummadrasser; over tid, kan de bryde på kanten og efterlader huller. Tjekke madras support til at sørge for der er sikkerhed klip, låser bøjler i deres hak.

* Bruge brandfarlige og allergivenlige kofanger polstring er knyttet til indvendigt rækværk af krybbe til at afbøde alle fire sider og forhindre din baby klistrer en arm eller ben gennem rækværk. Fastgør kofanger puder til side af barnesengen mindst seks steder. Sørg for at fjerne kofanger puder, når din baby bliver mere aktive.

* Følg monteringsvejledningen nøje. Periodisk stramme alle møtrikker, bolte og skruer og kontrollere begyndervanskeligheder skinnerne for revner. Kontroller madrasser støtte kroge regelmæssigt.

* Ikke placere en krybbe mod et vindue, i nærheden af gardiner eller draperier snore, eller i nærheden af møbler, der kunne hjælpe dit barn kravle ud.

* Krybbe legetøj skal fjernes fra barnesengen, når barnet sover. Og fjerne mobiler, når barnet er i stand til at få fat på objekter.

Føderale sikkerhedsretningslinjer trådte i kraft i 1973, men kun siden 1991 de fleste cribs opfylder alle obligatoriske sikkerhedsnormer (16CFR del 1508) som sæt af The Consumer produkter Safety Commission (CPSC) og de frivillige standarder (ASTM F966 og F1169) som angivet af amerikanske Society for afprøvning og materialer (ASTM). Juvenile produkter producenter Association (JPMA) attesterer Krybber, der opfylder sikkerhedsstandarderne.

For mere information om barneseng sikkerhed og andet udstyr, børnehave, skal du kontakte forbruger produkter sikkerhed Kommissionen på 1-800-638-2772.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.